Sunday, February 28, 2010

cameron vs genting...

salam....so ari ni nak cite pasal cameron n genting....seperti yg kite tau, dua2 kawasan tanah tinggi kan...dua2 ada keseronokan yang tersendiri....bagi aku lahh...maybe bagi korang, lain kot..maklum hati lain2...hehehehe....


cameron -
not bad lahh...sejuk...seronok...ade banyak tpt leh visit...mcm ladang teh, rose valley, strawbery park etc.....sesuailah nak g ngn family...hehehehe.....beselah kan...kalo mak2 ni mesti nak li teh lah, sayur lahhh kan...tp yg pasti aku sgt tenang di sane...rs hilang sume mslh yg ade kt kepala aku ni....feel free....and one more thing,turun dr cameron leh g ke gua musang, tp kena lalu simpang pulai lah ye...kalo lalu tapah, xdpt lah nampaknye....so, leh la ke kelate lps pi cameron ye...hehehe...








genting -
tpt hiburan...kalo sape2 suke yg extreme , nak uji keberanian diri n ke'macho'an diri leh lah g sane....hehehehe....sgt seronok walaupun aku ni seorg yang penakut jugak...g sane kalo x main mainan die mmg rugi gile...dah lah masuk die mahal...so, kalo g x main mmg rugi yg amat....melainkan kalo loaded..hehehe....





Wednesday, February 24, 2010

J!W@Ku RaSa GeL0R@.......

-----jangan berikan 100% sayang kite kepada orang lain...simpanlah separuh untuk diri kite sndiri...apabila kite terjatuh suatu hari nanti, kite masih boleh berdiri untuk meneruskan hidup ni..tp berikan lah 100 % cinta kita kepada ALLAH yang maha esa..kerana Dia tidak pernah meninggalkan kite sendirian di waktu susah atau senang...-----

H!K!nG......

huhhhhh...penat gile ahh g panjat bukit...mcam nak tercabut tulang2 kaki nie...walaupun x sampai kat puncak, tp lenguhnyeee..xdapat nak habaq...sampai nak angkat kaki pun xlarat...gigil2..agak2 kalo aku sampai puncak, mau patah pinggang....pape pun oklah kan...first time hiking...not bad at all...tp aku respect lah kat aunty and uncle yg naik kat bukit 2...even dah b'umur, tp steady jeeee...wat malu aku jee naik bukit tp paut kat tiang...xpelahhh, maybe next time aku akan lebih semangat tuk sampai ke puncak..macam lagu af tue..menuju puncak,impian dihati...hehehhehe...mentang2 lah af dah nak start blik kan...hehehe..2 je kot yang aku nak cite...pape aku roger lain..hehehehe








Monday, February 22, 2010

KLIK....KLIK....KLIK...

salam...so ari ni aku nak tunjuk lah gambar2 yang di ambil di sekitar melaka yang sgt indah, cantik dan bersih...(hehehehe....perasan jee....tp kenyataan..huhuhu)...gambar ni di ambil oleh wan mohd hakim a.k.a WMH....thanks ye hakim sbb pilih kami sebagai model...kami tau kami memang cun and comey2...hehehehe......




* spotlight dari matahari yg sgt terang...sakitnye mata...*


* background dataran pahlawan*


*mangsa buli*

*photographer kami*

*lalalla*

*mamat yang tersesat*

*di tepian tangga*

*2 org awek cun..heheheh*

Sunday, February 21, 2010

Su@R@kU BeRH@R@P....

Di sini aku masih sendiri
merenungi hari-hari sepi
aku tanpamu
masih tanpamu

bila esok hari datang lagi
ku coba untuk hadapi semua ini
meski tanpamu, Oo~
meski tanpamu

bila aku dapat bintang yang berpijar
mentari yang tenang bersamaku di sini
ku dapat tertawa menangis merenung
di tempat ini aku bertahan

suara dengarkanlah aku
apakah kabarnya pujaan hatiku
aku disini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

suara dengarkanlah aku
apakah aku selalu dihatinya
aku di sini menunggunya
masih berharap di dalam hatinya

kalau aku masih tetap di sini
ku lewati semua yang terjadi
aku menunggumu
Oo~

Friday, February 19, 2010

NOBODY PERFECT

salam...hmmm...ari ni aku punye mood mcm x bape nak baik sangat lahhh...ntahlahhh..kadang2 terlampau nak puaskan hati org lain, hati kite lak yg cacamerba..(mcm pelik lak ayat 2...lantaklah..huhuh)....mungkin dorang berfikiran diri dorang je yg betul and org lain yang salah...tp sape yg perfect sgt kat dunia ni kan????susah jugak nk baca hati dan perasaan org nie...(agak2 ahli nujum leh bc ker???)...tp x pelah....maybe salah aku jugak kan...biarlah ape orang nak kate..yg penting be yourself...xyah nak jd org lain untuk org lain....lastly, pada sape2 yg terasa hati or terluka hati or terkacau hati, aku minta maaf...sesungguhnye aku hanye manusia yg lemah yg sentiasa melakukan kesalahan....(skema lak ayat aku nie kan)....enough for today.....adios amigos sayonara (^_^)...

Wednesday, February 10, 2010

si kecik yg kuciwa.....

salam...macam lame je x tulis kat cni kan...maybe x de cite best yg nak di share....tp, ari ni aku nak kasi korang tgk satu video......pasal ade sorng bdk kecik....yg berangan2 nak g tadika...padahal br umur 3 thn 2 bln....siap ade name cikgu lagi....jauh betul fantasi die nieee...hehehhe...

video

Tuesday, February 2, 2010

minggu yg bz.....

salam..lame x tulis kat cni..sampai x tau nak tulis pe..minggu ni aku rasa minggu paling bz kot sbb ade 2 test (tp xlah bz sgt...bkn stdy bebenar pun)....td siang test steel...x confident jeee...last minute br perasan silap guna rumus...perhhh...mmg gabra tahap cipan....so, aku pun berserah je ahhh...esk lak ingt nak g panjat bukit..utk mencantikkn kaki...hahahahaha....tp x tau lah larat ke x larat..2 je kot untuk hari nie...adios amigos...^_^